Nasze usługi nastawione są na jakość, efektywność oraz szeroką gamę zastosowań. Najważniejszymi atutami firmy, są profesjonalizm i umiejętność unikania zbędnych kosztów.

Modułowa oferta szkoleniowa

Przedstawiamy Państwu nowy system realizacji szkoleń doskonalących dla pracowników Instytucji Rynku Pracy. Szkolenia indywidualne oraz grupowe oparte są na systemie modułowym składającym się z 5 prostych kroków. Taki system pozwala zredukować koszty oraz gwarantuje szybką i sprawną organizację potrzebnych warsztatów. Każde szkolenie możemy zrealizować w trybie stacjonarnym lub wyjazdowym.

KROK 1. Dopasuj interesujące Cię tematy.

Modułowe szkolenie: Temat 1  Modułowe szkolenie: Temat 3 Modułowe szkolenie: Temat 4 Modułowe szkolenie: Temat 5 Modułowe szkolenie: Temat 6 Modułowe szkolenie: Temat 7

KROK 2. Wybierz odpowiednią liczbę godzin szkoleniowych.

Do każdego tematu proponujemy daną liczbę godzin szkoleniowych. Możemy swobodnie modyfikować godziny dydaktyczne, tak aby były dostosowane do Twoich potrzeb.

KROK 3. Rozstrzygnij o terminie i miejscu szkolenia.

Termin szkolenia:

• dostosowany do potrzeb Zamawiającego.

Miejsce szkolenia:

• szkolenie stacjonarne - na terenie powiatu/ miasta Zamawiającego; organizator nie zapwenia dojazdu na szkolenie,
  • szkolenie wyjazdowe - poza terenem powiatu/ miasta Zamawiającego; koszty dojazdu ponosi Zamawiający lub w przypadku grupy zorganizowanej, Organizator zagwarantuje transport.

KROK 4. Zdecyduj o liczbie uczestników szkolenia - im więcej tym taniej.

Rozumiejąc, iż kierują się Państwo zasadą efektywnego wydatkowania finansów publicznych pragniemy zaznaczyć, że w kwestii ceny dążymy do osiągnięcia kompromisu i satysfakcji dla obu stron.

Orientacyjny koszt szkolenia za jedną osobę (kwota PLN brutto):

Orientacyjny koszt szkolenia za jedną osobę

* cena dotyczy liczby osób kierowanych na szkolenie z jednego urzędu.

KROK 5. Uzgodnij z nami szczegóły.

Karolina Maj

Specjalista ds. szkoleń

tel. 12 412 13 00

Pobierz ofertę szkoleniową wraz z symulacją kosztów oraz formularz zgłoszeniowy.