Efektywnie świadczymy usługi wysokiej jakości, proponując atrakcyjne ceny. Opinie dotyczące zrealizowanych projektów oraz przeprowadzonych szkoleń są potwierdzeniem naszego profesjonalizmu.

Wiesław Zaleszczuk

Wiceprezes Zarządu

Założyciel i Wiceprezes Zarządu Grupy Doradczej Projekt.

Posiada certyfikat doradcy zawodowego (Uniwersytet Łódzki), menadżera personalnego (Wyższa Szkoła Europejska w Krakowie).

Socjolog – absolwent Uniwersytetu Jagiellońskiego.

Certyfikowany trener m.in. Ministerstwa Pracy i Ministerstwa Gospodarki, a wcześniej Krajowego Urzędu Pracy. Ekspert i konsultant renomowanych firm doradczych (IMC Consulting, WYG International, CapGemini, Ernst & Young, DelPiero). Szkoleniowiec w zakresie zarządzania, tworzenia i realizacji projektów, organizacji i funkcjonowania służb zatrudnienia.

Twórca, realizator i szef projektów z zakresu Rozwoju Zasobów Ludzkich i rynku pracy finansowanych z funduszy amerykańskich i Unii Europejskiej (Bank Światowy, PHARE i EFS–SPO, ZPORR, EQUAL).

Praktyk zarządzania, kilkanaście lat pracy na stanowiskach managerskich w Publicznych Służbach Zatrudniania. Doświadczony trener, który przeprowadził ponad 1000 szkoleń dla: biznesu, samorządów, administracji rządowej, organizacji pozarządowych i oświaty, w latach 1993 - 2012 prowadził warsztaty z zakresu technik menedżerskich, budowania zespołów, umiejętności interpersonalnych i psychologii zarządzania.