Efektywnie świadczymy usługi wysokiej jakości, proponując atrakcyjne ceny. Opinie dotyczące zrealizowanych projektów oraz przeprowadzonych szkoleń są potwierdzeniem naszego profesjonalizmu.

Paweł Łukasik

Założyciel i Prezes Zarządu Grupy Doradczej Projekt.

Absolwent krakowskiej Akademii Górniczo-Hutniczej oraz Katolickiego Uniwersytetu w Lublinie. Aktualnie przygotowuje pracę doktorską z zakresu ekonomii behawioralnej.

Certyfikowany trener oraz autor i realizator wielu programów szkoleniowych dla biznesu, samorządów, administracji rządowej i organizacji pozarządowych. Wielokrotnie kierował projektami szkoleniowymi i konsultingowymi. Specjalizuje się w prowadzeniu zajęć dla pracowników Publicznych Służbach Zatrudniania z zakresu zarządzania, negocjacji, komunikacji i autoprezentacji.

Ekspert z zakresu zastosowania outplacementu oraz wykorzystania metodologii w projektach współfinansowanych z EFS. Kierował licznymi projektami na rzecz m.in. Stowarzyszenia STOS, EPRD Kielce, Fundacji MCKiE, Fundacji Inicjatyw Społeczno-Ekonomicznych Polsko Amerykańskiej Fundacji Wolności oraz IMC Consulting.

Specjalista w zakresie usług rynku pracy i programów aktywizujących zawodowo. Od 2001 roku zajmuje się pozyskiwaniem środków unijnych oraz zarządzaniem i rozliczaniem projektów. Posiada duże doświadczenie eksperckie, jest również autorem wielu opinii sporządzonych dla WYG International oraz Lubelskiej Szkoły Biznesu.

Ceniony przez uczestników szkoleń za niebagatelne poczucie humoru, szeroką wiedzę i nowatorski tok myślenia.