Gwarantujemy pomoc w organizacji seminariów, konferencji i pokazów.

Usługi dodatkowe

Dodatkowo gwarantujemy kompetentną pomoc w organizacji seminariów, konferencji i pokazów:

• pełny catering  - na życzenie zapewniamy pełne wyżywienie w czasie konferencji, obejmujący przerwy kawowe oraz lunch,
  • przerwy kawowe - w zależności od potrzeb możemy zagwarantować Państwu przerwy kawowe, których zakres i cenę ustalamy zawsze do indywidualnych potrzeb naszych Klientów,
  • pomoc w organizacji noclegu dla uczestników – z uwagi na wieloletnie doświadczenie w branży szkoleniowej pomagamy w organizacji i przygotowaniu logistycznym każdego rodzaju przedsięwięcia,
  • materiały dydaktyczne - pomagamy przy przygotowaniu, wydruku, złożeniu i oprawie materiałów szkoleniowych dla uczestników,
  • dostęp do drukarki, faksu i skanera - dajemy możliwość korzystania z drukarek i faksu,
  • obsługa informatyczna - możliwość nawiązania współpracy w zakresie konfiguracji niestandardowego oprogramowania oraz instalacji dodatkowego sprzętu.

Wynajem Komputerów

Dysponujemy 10 nowoczesnymi laptopami wiodącej na rynku marki Samsung (model RV 510-SO1). Każdy wyposażony jest w system operacyjny Windows‘ 7 Home Premium, Office 2010, procesor Intel Pentium T4500 i ekran 15,6 ‘’. Komputery możemy udostępnić w naszych salach szkoleniowych lub dostarczyć we wskazane przez Państwa miejsce.

Biuro na godziny

Możliwość wynajęcia powierzchni biurowej dla osób wykonujących wolny zawód lub freelancerów, którzy dotąd pracowali w zaciszu domowym jednak pragną wspólnie z innymi niezależnymi osobami rozpocząć pracę nad wspólnym projektem. Biuro na godziny to coraz chętniej wykorzystywana idea współpracy znana także pod nazwą coworking.

Wynajem biura na godziny pozwala na:

• ograniczenie kosztów wynajmu biura - płacisz za tyle, ile korzystasz,
  • pracę z osobami o podobnych ideałach,
  • oddzielenie strefy pracy od strefy domowej.

Gabinet rekrutacyjny

Proponujemy również możliwość wynajęcia profesjonalnie przygotowanej sali na rozmowy rekrutacyjne. Sala pozwala na przeprowadzenie spotkań z potencjalnymi pracownikami. Spotkania mogą mieć charakter indywidualny jak również grupowy (w przypadku konieczności przeprowadzenia testów kwalifikacyjnych).

Chcesz wiedzieć więcej? Skontaktuj się z nami!

Żaneta Leszczynska

Specjalista ds. projektów