Nasze usługi nastawione są na jakość, efektywność oraz szeroką gamę zastosowań. Najważniejszymi atutami firmy, są profesjonalizm i umiejętność unikania zbędnych kosztów.

GRUPA DORADCZA PROJEKT Sp. z o. o. KOMPLEKSOWO REALIZUJE:

Jesteśmy firmą konsultingową. Zajmujemy się wspieraniem firm i instytucji w obszarze rozwoju zasobów ludzkich oraz projektów inwestycyjnych. Kompleksowo obsługujemy przedsiębiorstwa oraz jednostki samorządowe w procesie planowania i realizowania projektów kształtujących ich rozwój gospodarczy i organizacyjny. Wykonujemy również usługi w zakresie ubiegania się o dotację z funduszy UE oraz zarządzania dofinansowanymi projektami. Działamy na rzecz sektora biznesu, samorządu terytorialnego oraz sektora publicznego.

Partnerstwo

Jesteśmy certyfikowanym partnerem e!volve w wykorzystywaniu E - narzędzi w zakresie prowadzenia diagnoz funkcjonowania sektora administracji publicznej. Wrótce przedstawimy E - narzędzia do weryfikacji przebiegu działań w branży biznesowej.

tel. +48 41 366 20 16