Nasze usługi nastawione są na jakość, efektywność oraz szeroką gamę zastosowań. Najważniejszymi atutami firmy, są profesjonalizm i umiejętność unikania zbędnych kosztów.

GRUPA DORADCZA PROJEKT Sp. z o. o. KOMPLEKSOWO REALIZUJE ROZMAITE PROJEKTY:
SZKOLENIA, DORADZTWO HR, BADANIA MOTYWACJI, SATYSFAKCJI PRACOWNIKÓW I KLIENTÓW

Szkolenia Projekty Narzędzia badawcze Doradztwo HR

Jesteśmy firmą konsultingową. Zajmujemy się wspieraniem firm i instytucji w obszarze rozwoju zasobów ludzkich oraz projektów inwestycyjnych. Kompleksowo obsługujemy przedsiębiorstwa oraz jednostki samorządowe w procesie planowania i realizowania projektów kształtujących ich rozwój gospodarczy i organizacyjny. Wykonujemy również usługi w zakresie ubiegania się o dotację z funduszy UE oraz zarządzania dofinansowanymi projektami. Działamy na rzecz sektora biznesu, samorządu terytorialnego oraz sektora publicznego.

Posiadamy doświadczenie w realizacji badań dotyczących oceny motywacji, zaangażowania oraz satysfakcji pracowników. W celu zmierzenia zadowolenia pracowników lub klientów, oferujemy szereg narzędzi do zarządzania zasobami ludzkimi:

Zaangażowanie pracowników

Do pomiaru zaangażowania pracowników zarówno sektora biznesowego, jak i administracyjnego, proponujemy badanie kultury organizacyjnej, dzięki któremu można zweryfikować otwartość przedsiębiorstwa na potencjalne zmiany. Narzędzie wspomaga wdrożenie zmian zgodnych z oczekiwaną kulturą organizacji oraz wspiera zarządzanie kapitałem ludzkim.

Satysfakcja pracowników

Określenie indeksu satysfakcji pracowników branży administracyjnej i biznesowej ułatwia podejmowanie trafnych, punktowych działań usprawniających i rozwojowych, a także poznanie poszczególnych wymiarów motywacji pracowników.

Satysfakcja klientów

Badanie satysfakcji klientów pozwala na precyzyjną ocenę słabych i mocnych stron jakości obsługi w oczach klientów. Dzięki temu badaniu możemy określić ocenę zadowolenia ze względu na indywidualne załatwienie sprawy oraz ogólną satysfakcję klientów względem całej organizacji.

Partnerstwo

e!volve

Jesteśmy certyfikowanym partnerem e!volve w wykorzystywaniu E - narzędzi w zakresie prowadzenia badań dotyczących funkcjonowania sektora administracji publicznej, a także badań weryfikujących przebieg działań w branży biznesowej.

tel. +48 41 366 20 16