• biuro@gdp-krakow.pl
  • +12 412 13 00

GDP sp. z o.o

Jesteśmy firmą konsultingową

Wspieramy instytucje publicznych oraz firm prywatnych w procesie planowania i realizowania projektów.

Najnowsze

grafika przedstawia logo projektu ADAPTER ZAWODOWY

PRZEDŁUŻENIE XIII CYKLU REKRUTACJI do projektu „ADAPTER ZAWODOWY dla mieszkańców woj. małopolskiego”

maj 16, 2022

Uprzejmie informujemy, że w związku z wolnymi miejscami w projekcie "Adapter Zawodowy dl..

grafika przedstawia logo projektu ADAPTER ZAWODOWY

Rozpoczęcie XIII cyklu rekrutacji w roku 2022 do projektu "ADAPTER ZAWODOWY dla mieszkańców

maj 05, 2022

Uprzejmie informujemy, że od dnia 05 maja 2022 r. rozpoczynamy kolejny ..

Obrazek przedstawia logo firmy tj. drukowane litery GDP

INFORMACJA: w dniu 2.05.2022r. biuro będzie nieczynne

kwiecień 27, 2022

grafika przedstawia logo projektu ADAPTER ZAWODOWY

Zakończenie XII cyklu rekrutacji do projektu „ADAPTER ZAWODOWY dla mieszkańców woj. małopolskiego”

kwiecień 05, 2022

grafika przedstawia logo projektu ADAPTER ZAWODOWY

Rozpoczęcie XII cyklu rekrutacji w roku 2022 do projektu "ADAPTER ZAWODOWY dla mieszkańców województwa małopolskiego"

marzec 23, 2022

Dział

Rozpoczęcie IX CYKLU REKRUTACJI do projektu „ADAPTER ZAWODOWY dla mieszkańców woj. małopolskiego”

grafika przedstawia: logo projektu na które składa się napis: OUTPLACEMENT ADAPTER ZAWODOWY MAŁOPOLSKA, oraz dwa klocki półokrągłe, które nie są ze sobą połączone ale tworzą całość

Uprzejmie informujemy, że od dnia 8 grudnia 2021 r. rozpoczynamy ostatni w tym roku CYKL REKRUTACJI do projektu „ADAPTER ZAWODOWY dla mieszkańców woj. małopolskiego”.

IX tura cyklu selekcji zostanie przeprowadzona w dniach: 08-21.12.2021 r.

Zgłoszenia będą przyjmowane przez 7 dni roboczych tj. w dniach 08 – 16 grudnia 2021 r. w godzinach pracy biura tj. od poniedziałku do piątku w godzinach od 8.00 do 15.00.

Do projektu zapraszamy osoby mieszkające lub pracujące na terenie woj. małopolskiego, w tym wyłącznie:

- osoby zwolnione z przyczyn niedotyczących pracownika (od utraty pracy nie może upłynąć więcej niż 6 miesięcy)

- pracowników przewidzianych do zwolnienia

- pracowników zagrożonych zwolnieniem z pracy

- osoby odchodzące z rolnictwa

OFERUJEMY:

bezpłatne szkolenia zawodowe prowadzące do uzyskania kwalifikacji/nabycia kompetencji (w trakcie szkolenia Uczestnik dodatkowo otrzymuje stypendium szkoleniowe + zwrot kosztów dojazdu) wysokość stypendium uzależniona od miesięcznego wymiaru godzin szkolenia. Nie mamy katalogu szkoleń, na które można uzyskać dofinansowanie. Indywidualnie z każdą osobą ustalamy potrzeby.

3-miesięczne staże zawodowe (Uczestnik otrzymuje stypendium: 1536,50 zł/mies. na „rękę”+ zwrot kosztów dojazdu + ubezpieczenie NNW)

Dodatkowo każdy Uczestnik bezpłatnie objęty jest wsparciem Doradcy Zawodowego i Pośrednika Pracy.

Regulamin Rekrutacji i Uczestnictwa w projekcie wraz z dokumentami rekrutacyjnymi znajdują się na stronie Projektu.

Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do udziału w Projekcie.

• grafika przedstawia Logotyp - Znak Jakości Małopolskich Standardów Usług Edukacyjno-Szkoleniowych
  • grafika przedstawia Logotyp - Urząd Pracy
  • grafika przedstawia Logotyp - partner E!volve